beiota i beny
![](/resources/DSC_4648.jpg)
Pierwszy mój taki zestaw wyrobów z dziczyzny na imprezę mojego koła łowieckiego.
Na stół zrobiłem wyroby z dzika i jelenia:
– kiełbasa myśliwska:
![](/resources/DSC_4651.jpg)
– kiełbasa jałowcowa:
![](/resources/DSC_4663.jpg)
– kiełbasa z dzika w kątnicy:
![](/resources/DSC_4649.jpg)
– palcówka:
![](/resources/DSC_4657.jpg)
– kiełbasa typu krakowska:
– kabanosy z jelenia
– musztarda czosnkowa:
– musztarda korzenna
![](/resources/DSC_4650.jpg)
– szynki z dzika:
![](/resources/DSC_4656.jpg)
– wędzonki z dzika i jelenia robione jak:
![](/resources/DSC_4662.jpg)
– sało:
– suszona polędwica robiona
![](/resources/DSC_4653.jpg)
– smalec z dzika:
![](/resources/DSC_4663.jpg)
– kiszony czosnek:
![](/resources/DSC_4655.jpg)
– kiszone ogórki:
![](/resources/DSC_4652.jpg)
Po przepisy, porady zapraszam również do naszej grupy Wyroby Domowe
Smacznego